Tender logo

Gyermeknapi ajándék a segítő kutyáknak

2021-05-27
180

Speciális, fényvisszaverő GoLeyGo pórázokkal és a kutyatáppal ajándékoztuk meg a Baráthegyi Kutya Iskola öt Csongrád-Csanád megyei segítő kutyáját. A csomagokat Kurucsai Szabolcs és kutyája, Elvis, valamint Ábrahám Alexa Tünde és kutyája, Gamma vette át.

A közelgő nemzetközi gyermeknap alkalmából a Déli-Farm Kft. felkereste a Baráthegyi Vakvezető és Segítő Kutya Iskola Alapítványt, hogy a Csongrád-Csanád megyében nyilvántartott, speciális „szőrös gyerekeket", a vakvezető kutyákat megajándékozza ez alkalomból. 
A Baráthegyi- alapítvány a vakok és gyengénlátók mindennapjait segíti; fő tevékenysége a vakvezető kutyák kiképzése és látássérült gazdákhoz történő eljuttatása.

Fotó: Kuklis István

Gyermeknapi ajándékozásunknak az volt a célja, hogy az adománnyal könnyebbé és biztonságosabbá tegyük a vakok és gyengénlátók mindennapjait, és ezzel ráirányítsuk a figyelmet a társadalmi szerepvállalásra és az összefogás erejére. 
Cégünk a jótékonykodásban is partnerére talált az Innoreál Kft-ben, az Arion kutya-, és macskaeledelek magyarországi importőrében: a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola 5 Csongrád-Csanád megyei kutyája kapott egy-egy 20 kg-os kiszerelésű ARION Breeder Winner kutyatápot. 


A másik ajándék, a GoLeyGo fényvisszaverő póráz, és a hozzá tartozó, bármilyen hámra, vagy nyakörve csatlakoztatható mágneses adapter igazán hathatós segítség lehet a vakok és gyengénlátók számára.
A tavaly bevezetett GoLeyGo termékcsalád különlegességét a mágneses rögzítő rendszer adja. Ennek segítségével a póráz pillanatokon belül, egy kézzel csatlakoztatható a nyakörvre, vagy hámra, és ugyanilyen gyorsan le is oldható, amellett, hogy használat közben biztonságosan tart. Az innovatív rendszert a cég kiemelt beszállítói partnere, a német Albert KERBL cég fejlesztette ki kutyák és lovak biztonságos és kényelmes vezetéséhez.
A kutyáknak készült GoLeyGo póráz és vezetőszár víz és kosztaszító, strapabíró, fonott polipropilén anyagból készült, fogórészét puha szintetikus anyaggal vonták be, így kellemes a tapintása. Az állítható hosszúságú póráz kapható valódi borjúbőrből készült elegáns változatban is, valamint sportosabb kinézetű, sötétben is biztonsággal használható, erősen fényvisszaverő bevonattal ellátott formában is.

Fotó: Kuklis István


A Déli-Farm Kft. hagyományt szeretne teremteni ebből az akcióból és jövőben minden gyermeknap előtt felkeresünk egy-egy szervezetet, akiknek segíteni tudunk az általuk forgalmazott termékekkel.

Keresse a GoLeyGo termékcsaládot a Déli-Farm webáruházában!