Tender logo

Ismerje meg FARMLINE villanypásztor rendszereinket!

2019-09-30
1554
FarmLine villanypásztor termékcsalád

A Déli-Farm Kft. FarmLine villanypásztor termékcsaládját több éves kísérletezés és termékfejlesztés eredményeként hoztuk létre, speciális igényekhez igazítva.

FarmLine villanypásztor rendszerek


A FarmLine termékek abban térnek el versenytársaiktól, hogy a magyarországi felhasználási területekre lettek optimalizálva. Villanypásztor termékcsaládunk tartalmaz minden olyan alapvető eszközt, amely egy korszerű elektromos kerítésrendszer telepítésénél nélkülözhetetlen: készüléket, szigetelőt (vezetőt), vezetéket és szalagot.

Villanypásztorok felhasználási területe

Az elmúlt években rendkívüli módon kiszélesedett a villanypásztorok felhasználási területe. Míg régebben szinte kizárólag legeltetésnél alkalmazták (a név is innen ered), addig ma már egészen elképesztő megoldásokat visznek véghez vele. Elektromos kerítésrendszereket napjainkban nemcsak az állattenyésztésben, erdő- és vadgazdálkodásban alkalmaznak. Egyre inkább előtérbe kerül a vagyonvédelmi funkció, emellett rohamosan növekszik a háztáji, kerti felhasználás is. Sok megkeresést kapunk vadásztársaságoktól, erdőgazdaságoktól, ahol a későbbi vadkárrendezések ügyét szüntethették meg egy megfelelő vadvédelmi kerítés telepítésével, és egyre több növénytermesztő is a segítségünket kéri elvetett kultúráinak védelmében. (Az új vadászati törvény már kimondja, hogy a vadkármegelőzést a vadászatra jogosultnak és a gazdáknak közösen kell elvégezni.)

FarmLine villanypásztor rendszereink tökéletesen alkalmasak legelők lekerítésére, karámok létrehozására, gyümölcsösök védelmére, fóliasátrak körbekerítésére, vadaskertek bekerítésére, valamint a házikedvencek kordában tartására is.

Két egészen friss termékünk is van, a maga nemében mindkettő hiánypótló a magyar piacon:

  • Kifejlesztettük a Dragon 6 névre hallgató villanypásztor vezetékünket, mely tökéletes megoldással szolgál, ha nagy területek bekerítéséről van szó. Főként a vadásztársaságoknak és növénytermesztőknek nyújt segítséget a közös vadkármegelőzésben.
  • Másik új termékünket, a Protect 5 villanypásztor készüléket kifejezetten kis területre, hobbi felhasználásra optimalizáltuk. 100%-ig német gyártású termékünkhöz 3 év gyártói garanciát biztosítunk.


Szeretne velünk beruházni?

Keressen fel bennünket és tájékoztasson az elvárásairól, valamint a kívánt elektromos kerítés paramétereiről! Szakembereink ingyenesen megtervezik személyre szabott villanypásztor rendszerét! Igény szerint akár a teljes körű, szakszerű kivitelezésben is a segítünk.

Írjon nekünk a vevoszolgalat@delifarm.hu címre vagy keresse munkatársainkat a +36 62 556120-as telefonszámon!