Tender logo

Aktuális információk

BAROMFI TAKARMÁNY AKCIÓ

Vásároljon 5 zsák baromfi takarmányt 2024. május 31-ig 10% kedvezménnyel!

Akciós termékeinkről érdeklődjön a +36 62 556 130-as számon, vagy személyesen a kiskundorozsmai takarmány üzletünkben (6791 Szeged-Kiskundorozsma, Kettőshatári út 6.).

 

DÉLIFARMER

A 2024. évben még kedvezőbb, sőt bomba áron érhető el termékeink nagy része. Érdemes böngészni akciós és kifutó termékeink között is! 
Aktuális termékajánlatunkat a Délifarmer 2024. évi 1. számában tekinthetik meg. A kiadványunkban szereplő árak 2024. április 29-ig érvényesek.

 

AKÁR 40-50-60% KEDVEZMÉNY KIFUTÓ TERMÉKEKRE A DÉLI-FARMNÁL

2023. november 24-től 40-50-60% kedvezménnyel juthat hozzá kifutó termékeinkhez készletkisöprő akciónk keretében a készlet erejéig.

Ajánljuk figyelmébe akciós lovasruházati termékeinket, amelyek nemcsak a lovasok számára válhatnak kedvenc ruhadarabokká. Ajándékozza meg a család hölgy tagjait egy elegáns és stílusos Covalliero felsővel, dzsekivel, mellénnyel, vagy pulóverrel és szerezzen örömet szeretteinek!

Az akciós termékeket megtekinthetik az alábbi kategóriákra mutató gombokra kattintva:

 

AJÁNDÉK AJÁNLÓ A DÉLI-FARMTÓL

Szeretné igazán hasznos ajándékkal meglepni lovas ismerősét, vagy kiskedvencét? Segítünk a választásban!
Ajándék ajánlónkban összegyűjtöttük azon termékeinket, amelyeknek biztosan örülne mindenki, akinek kisállata van, vagy
lovagol.
Kínálatunkban lovasruházati termékek, lovas felszerelések, lóápoló eszközök, kisállatos felszerelések, játékok a kiskedvenceknek és még számos hasznos termék várja!

 

 

RAKLAPOS TAKARMÁNY KISZÁLLÍTÁSI AKCIÓ

2024. május végéig az ország bármely (hátfalas autóval megközelíthető) területére 2 munkanapon belül, 12.000 Ft + Áfa díjjal szállítjuk ki Önnek a megrendelt takarmányt, amennyiben a megrendelt mennyiség 1 tonna, vagy annak többszöröse.
Akciónk az alapanyagokon kívül bármely zsákos kiszerelésű takarmányra érvényes.
Éljen a kedvezményes lehetőséggel, és takarítson meg időt és pénzt magának!
Az akcióval kapcsolatos kérdéseivel, valamint rendelési igényével forduljon bizalommal kollégáinkhoz a +36 62 556 130-as telefonszámon, vagy a takarmany@delifarm.hu e-mail címen. 

 

A kedvezménykuponokkal, kuponkódokkal kapcsolatos tudnivalók

Hol, hogyan lehet felhasználni a kuponokat?

A kupon felhasználható a Déli-Farm Kft. szegedi, vagy csömöri szakáruházaiban, e-mail, vagy telefon útján, vagy a www.delifarm.hu oldalon történő vásárláskor a kód feltüntetésével.

Mely termékek vásárlása esetén tudja felhasználni a kuponját?

A kedvezményt a weboldalunkon jelzéssel ellátott KERBL termékek esetén és egy teljes vásárlásra vonatkozólag lehet érvényesíteni a fogyasztói árból.

A kedvezmény más akcióval nem vonható össze.


Akciókkal kapcsolatos általános információk

Az ajánlatok kizárólag a meghirdetésben szereplő helyen (pl. szakáruházak, www.delifarm.hu), a megadott feltételeknek megfelelően és csak a megjelölt időintervallumban érvényesek.
Kifutó termékek esetén, csak a készlet erejéig tudjuk fogadni rendeléseiket.

Az akciós kampányok esetén a Déli-Farm Kft.  jogosult meghatározni, hogy egy felhasználó a meghirdetett műszaki eszközökből típusonként mekkora mennyiséget vásárolhat kedvezményes áron.  Nagyobb mennyiségű vásárlási szándék esetén – még a megrendelés elküldését megelőzően – kérjük informálódjon vevőszolgálati munkatársainktól, akik tájékoztatást adnak a részletekről.
Egyben felhívjuk figyelmét, hogy akcióink során a meghatározott kedvezményt csak háztartási mennyiségben vásárolt termékek esetén áll módunkban biztosítani! Ez a mennyiség egyes villanypásztor készülékek esetében felhasználónként maximum 2 db lehet. Nagyobb mennyiségi igény esetén hívja vevőszolgálatunkat!

Megértésüket köszönjük!