Tender logo

Aktuális információk

KIFUTÓ LOVAS TERMÉKEK AKCIÓJA CSÖMÖRI SZAKÁRUHÁZUNKBAN

A kifutó Covalliero lovasruházati termékek, lótakarók, kötőfékek és vezetőszárak, ínvédők és pataharangok most 20-30% kedvezménnyel kaphatók csömöri szakáruházunkban, a készlet erejéig.

 

DÉLIFARMER

Aktuális termékajánlatunkat a Délifarmer 2022. évi 5. számában tekinthetik meg. A kiadványunkban szereplő árak 2022. október 31-ig érvényesek.

Válogasson lovas termékeink között a Délifarmer 2022. évi 2. Lovas számában! A kiadványunkban szereplő árak 2022. október 31-ig érvényesek.

 

A kedvezménykuponokkal, kuponkódokkal kapcsolatos tudnivalók

Hol, hogyan lehet felhasználni a kuponokat?

A kupon felhasználható a Déli-Farm Kft. szegedi, vagy csömöri szakáruházaiban, e-mail, vagy telefon útján, vagy a www.delifarm.hu oldalon történő vásárláskor a kód feltüntetésével.

Mely termékek vásárlása esetén tudja felhasználni a kuponját?

A kedvezményt a weboldalunkon  jelzéssel ellátott KERBL termékek esetén és egy teljes vásárlásra vonatkozólag lehet érvényesíteni a fogyasztói árból.

A kedvezmény más akcióval nem vonható össze.


Akciókkal kapcsolatos általános információk

Az ajánlatok kizárólag a meghirdetésben szereplő helyen (pl. szakáruházak, www.delifarm.hu), a megadott feltételeknek megfelelően és csak a megjelölt időintervallumban érvényesek.
Kifutó termékek esetén, csak a készlet erejéig tudjuk fogadni rendeléseiket.

Az akciós kampányok esetén a Déli-Farm Kft.  jogosult meghatározni, hogy egy felhasználó a meghirdetett műszaki eszközökből típusonként mekkora mennyiséget vásárolhat kedvezményes áron.  Nagyobb mennyiségű vásárlási szándék esetén – még a megrendelés elküldését megelőzően – kérjük informálódjon vevőszolgálati munkatársainktól, akik tájékoztatást adnak a részletekről.
Egyben felhívjuk figyelmét, hogy akcióink során a meghatározott kedvezményt csak háztartási mennyiségben vásárolt termékek esetén áll módunkban biztosítani! Ez a mennyiség egyes villanypásztor készülékek esetében felhasználónként maximum 2 db lehet. Nagyobb mennyiségi igény esetén hívja vevőszolgálatunkat!

Megértésüket köszönjük!