Cikkszám:372935 Bruttó: 269 900 Ft
Cikkszám:223610 Bruttó: 139 900 Ft
Cikkszám:392527 Bruttó: 135 990 Ft
Cikkszám:299636 Bruttó: 2 990 Ft

CGF - KUKORICA GLUTÉN

 

 

Az állattenyésztés költségeinek közel 60%-át a takarmányozás költsége teszi ki. Ezen belül is az abrakalkotók azok, melyek erőteljesen befolyásol­ják a kiadásokat. A jelenlegi alacsony felvásárlási árak, - legyen az a tej-, vagy a húspiac - nagyon nehezen viselik el a drága termékeket, ami főképp a fehérjehordozókat érinti. Ezért is nagyon fontos, hogy ismerjük a legked­vezőbb áron beszerezhető takarmány alapanyagokat, ami ráadásul a saját régiónkban is a rendelkezésünkre áll.

 

A NEDVES CGF kiegyensúlyozott fehérje-, energia- és rosttartalma miatt tejelő- és hízómarha számára ideális alapanyag. A nedves CGF a benne ta­lálható biológiai nedvességnek köszönhetően növeli a napi szárazanyag fel­vételt, miközben költséghatékonyan csökkenthető az etetett abrak mennyisége is.

 

A CGF POR/PELLET egy 90% körüli szárazanyag tartalmú, hosszú el­tarthatósági idejû, takarmány alapanyag. Beltartalmi értékét és tápláló hatását tekintve elmondható, hogy fontos fehérjeforrás és energiaforrás minden állatfaj részére. A tejelő szarvasmarha számára 30 literes fejésig optimálisan kombinálható a háztáji, illetve gazdasági abrakkeverékekkel akár 50%-ban is. Sertéstakarmányozásban 15-20%-ban keverve használ­ható fel. A baromfitáp gyártó cégek is jelentős mennyiségeket használnak fel a CGF-ből, és a kukorica gluténből a tápok gyártásához.

 

A KUKORICA GLUTÉN por koncentrált növényi fehérjét tartalmazó (60%), ezen belül kiemelkedően jó bypass fehérje arányú (kb. 75%) termék. Fenti tulajdonságai miatt minden állatfaj számára fehérje kiegészítésére ajánlott.

 

 

 

További információért keresse kollégánkat:

 

Kapás Sándor

Mobil: +36 20 4798373

E-mail: kapas.sandor@delifarm.hu

 

RegisztrációElfelejtett jelszó

Az Ön kosara jelenleg üres
Összesítés:
0 Ft