Cikkszám:372935 Bruttó: 269 900 Ft
Cikkszám:223610 Bruttó: 139 900 Ft
Cikkszám:299636 Bruttó: 2 990 Ft
Cikkszám:392527 Bruttó: 135 990 Ft

Gyakran Ismételt KérdésekHogyan tudom módosítani/törölni a leadott rendelésem?
Amennyiben a megrendelt áru még nem lett átadva szállításra, a rendelés módosítására, vagy törlésére telefonon keresztül van lehetősége.

Melyek a lehetséges fizetési módok?
Átutalás PayPal-on keresztül, vagy fizetés készpénzzel személyesen illetve utánvéttel.

Mennyi időt vesz igénybe a rendelés kiszállítása?
A rendelés státuszáról email-ben folyamatosan tájékoztatjuk önt. A készleten lévő termékeket a legtöbb esetben 1-2 napon belül tudjuk szállítani. Amennyiben személyes átvételt kért, a rendelés leadását követően nyitvatartási időn belül üzletünkben bármikor átveheti csomagját.
A készletünkön kívüli termékekből összeállított rendelést a rendelés leadásának időpontjától függően és esetenként termékenként különböző időn belül tudjuk teljesíteni. Pontosabb információ felől kérem érdeklődjön telefonon!


Harmadik személy átveheti-e a csomagomat?
A kézbesítékor személyazonosságot igazoló dokumentumok felmutatása szükséges. A csomag átvételét aláírással kell hitelesíteni.

Mit kell tennem a csomag kézhez vételekor?
A csomag átvételekor ellenőrizze le a futár jelenlétében a csomag állapotát és a biztonsági szalagok épségét. - Ha a legkisebb gyanú is felmerülne a csomag állapotával kapcsolatban, ellenőrizze le a csomag tartalmát a futár jelenlétében. Probléma esetén vetessen fel jegyzőkönyvet a futárral és azonnal értesítsen bennünket

Mi történik, ha nem tartózkodom a szállítási címen a kézbesítés pillanatában?
Amennyiben nem tartózkodna otthon a kézbesítés pillanatában, a futárszolgálat időpontegyeztetés céljából keresni fogja önt a regisztráció során megadott telefonszámon.

 

Kérhetem a számlát elektronikus formában is?

Partnereinknek lehetőséget teremtettünk arra, hogy az elkészült számlákat elektronikus formában EDI rendszeren keresztül biztosítsuk. Mivel ennek a megoldásnak a fogadó fél részéről is vannak technikai illetve jogszabályi feltételei, ezért ezt a lehetőséget külön kérésre, külön szerződéssel valósítjuk meg. Amennyiben szeretné ezt a lehetőséget használni vagy már ÖN rendelkezik EDI rendszerrel jelezze ügyfélszolgálatunknál! (szerződésminta)RegisztrációElfelejtett jelszó

Az Ön kosara jelenleg üres
Összesítés:
0 Ft