Tender logo

Aktuális információk

RAKLAPOS TAKARMÁNY KISZÁLLÍTÁSI AKCIÓ

2023. június végéig az ország bármely (hátfalas autóval megközelíthető) területére 2 munkanapon belül, 9.000 Ft + Áfa díjjal szállítjuk ki Önnek a megrendelt takarmányt, amennyiben a megrendelt mennyiség 1 tonna, vagy annak többszöröse.
Akciónk az alapanyagokon kívül bármely zsákos kiszerelésű takarmányra érvényes.
Éljen a kedvezményes lehetőséggel, és takarítson meg időt és pénzt magának!
Az akcióval kapcsolatos kérdéseivel, valamint rendelési igényével forduljon bizalommal kollégáinkhoz a +36 62 556 130-as telefonszámon, vagy a takarmany@delifarm.hu e-mail címen. 

 

KÉSZLETKISÖPRÉS

Most szuper áron juthat hozzá a Déli-Farm kifutó termékeihez a készlet erejéig:

 

DÉLIFARMER

Aktuális termékajánlatunkat a Délifarmer 2023. évi 2. számában tekinthetik meg. A kiadványunkban szereplő árak 2023. július 11-ig érvényesek.

Válogasson lovas termékeink között a Délifarmer 2023. évi 1. Lovas számában! A kiadványunkban szereplő árak 2023. szeptember 2-ig érvényesek.

 

A kedvezménykuponokkal, kuponkódokkal kapcsolatos tudnivalók

Hol, hogyan lehet felhasználni a kuponokat?

A kupon felhasználható a Déli-Farm Kft. szegedi, vagy csömöri szakáruházaiban, e-mail, vagy telefon útján, vagy a www.delifarm.hu oldalon történő vásárláskor a kód feltüntetésével.

Mely termékek vásárlása esetén tudja felhasználni a kuponját?

A kedvezményt a weboldalunkon jelzéssel ellátott KERBL termékek esetén és egy teljes vásárlásra vonatkozólag lehet érvényesíteni a fogyasztói árból.

A kedvezmény más akcióval nem vonható össze.


Akciókkal kapcsolatos általános információk

Az ajánlatok kizárólag a meghirdetésben szereplő helyen (pl. szakáruházak, www.delifarm.hu), a megadott feltételeknek megfelelően és csak a megjelölt időintervallumban érvényesek.
Kifutó termékek esetén, csak a készlet erejéig tudjuk fogadni rendeléseiket.

Az akciós kampányok esetén a Déli-Farm Kft.  jogosult meghatározni, hogy egy felhasználó a meghirdetett műszaki eszközökből típusonként mekkora mennyiséget vásárolhat kedvezményes áron.  Nagyobb mennyiségű vásárlási szándék esetén – még a megrendelés elküldését megelőzően – kérjük informálódjon vevőszolgálati munkatársainktól, akik tájékoztatást adnak a részletekről.
Egyben felhívjuk figyelmét, hogy akcióink során a meghatározott kedvezményt csak háztartási mennyiségben vásárolt termékek esetén áll módunkban biztosítani! Ez a mennyiség egyes villanypásztor készülékek esetében felhasználónként maximum 2 db lehet. Nagyobb mennyiségi igény esetén hívja vevőszolgálatunkat!

Megértésüket köszönjük!